Brøndby Strand Idrætsklub er en traditionsrig klub som blev etableret i 1935. Idrætsklubben er blandt de ældste klubber i Københavnsområdet. Fodboldklubben består i dag af omkring 250-300 aktive medlemmer fordelt på mange årgange og hold, og der opleves medlemsvækst hele tiden. Der er årlige fodbold camps, udendørs og indendørs fodboldaktiviteter samt DBU-turneringer året rundt, hvor der aktiverer en masse børn, unge og voksne. 

Klubben drives dagligt af et ambitiøst hold af trænere, holdledere, udvalgsmedlemmer og bestyrelsesmedlemmer, som er ildsjæle og meget dedikeret i klubben. Klubben nyder større og større opbakning fra lokalsamfundet, som både kommer til kampe og støtter med sponsorater. 

Klubbens vision er både social (hvor vi tilbyder bredde fodbold, så alle kan være med – både drenge og piger), men visionen er også sportslig på eliteniveau (hvor vi ønsker at udvikle talenter som kan tage springet til mere etableret klubber – så vi fortsat opfattes som en talent-udviklingsklub). 

Klubbens vision og målsætning: ·    At vores trænere tilbydes træneruddannelser/kurser, så vi kan udvikle os løbende.  

·    At vi etablere bedre faciliteter og rammer for klubbens medlemmer. 

·    At vi får stablet flere sociale og sportslige aktiviteter på benene. 

·    At vi udvikler os i en sportslig retning (Elite-niveau ungdom), samt at vores Senior 1 kommer frem i rækkerne.  

·    At vi fastsætter en målrettet plan/ambition om, at udvikle vores mange talenter på et højere niveau, samt at forsyne vores Senior 1 med egen avl, samt rekruttere dygtige spillere dertil. 

·    At vi løbende er placeret i bedre rækker på ungdomshold samt senior niveau.

·    Derudover tilsigter vi et kvalitetsløft på oplevelsesfronten, når man kommer og ser fodbold i BSI.  

Hvorfor blive sponsor?   

Udover at støtte en fodboldklub, som dagligt arbejder for at engagere en masse børn, unge og voksne i foreningslivet, så støtter man også en lokal fodboldklub i udvikling.  

Vores fodboldklub indeholder allerede autentiske historier, hvor drømme bliver virkelighed:

 • BSI er på ungdomsfronten samarbejdsklub med Atletico Madrids akademi i Spanien.
 • BSI talenter har fået U-landsholdsudtagelser. 
 • BSI talenter har taget springet til licensklubber bl.a. Brøndby IF, Hvidovre, Roskilde, AC Amager, Greve Fodbold m.fl. 
 • BSI talenter har trukket international opmærksomhed pga. udenlandske akademier har inviteret vores spillere til prøvetræninger i f. eks. Italien (Chievo Verona, SPAL), Holland (Feyenoord) og i Spanien (Getafe, Levante), Tyrkiet (Galatasaray, Besiktas). 
 • Klubben fik kæmpe opmærksomhed da Nemanja Matic, der i sit daglige fodboldliv huserer på midtbanen i AS Roma i dag, men da han spillede i Manchester United så sendte han en rosende videohilsen til BSI’s trænere, som udmundede sig i adskillige mediers interesse for klubbens arbejde.
 • Klubben har haft adskillige Superligaspillere på besøg bl.a. Hany Mukhtar, Jesper Lindstrøm og Lirim Qamili m. fl. Som har delt deres tanker med klubbens medlemmer om ”Hvad der skal til for at komme langt med fodbolden og udvikle sig”.  

Klubben har en hovedmission om, at Seniormandskabet skal frem i rækkerne:

 • Vores Setup skal hele tiden professionaliseres. 
 • Rekvisitter skal blive bedre.
 • Faciliteter skal fornyes.
 • Analyse, scouting og rekruttering skal der mere fokus på.
 • Fokus på optimale forberedelser og træningslejre i preseason.  

1/ Seniormandskabet er i rivende udvikling, og der er en gennemsnitsalder på ca. 20 år. Det er et mandskab bestående af unge men også garvede spillere, så der er den rette kombination af talent og erfaring. 

2/ Vores målsætning er, at man i BSI-fodbold indenfor en årrække vil have et seniormandskab som skal spille i SS, så DS samt derfra tage springet og spille divisionsfodbold, og konkurrer med Danmarks bedste klubber (top 40). 

3/ Klubben skal ligeledes være et sted hvorfra seniorspillere på professionelvis kommer videre fra.   

Med et sponsorat er man med til at støtte en klub i udvikling, samt en klub med ambitioner og målsætninger. Ønsker man mere reklame/marketingsværdi -så er det vigtigt at vide følgende; 

Hjemmesiden (Bsifodbold.dk) er besøgt af mange tusind årligt. Vi har for nyligt lanceret nyt design på hjemmesiden & regner derfor med at besøgstallet vil stige yderligere. 

Facebook-siden BSI har på kort tid fået over 1800 følgere/medlemmer (vi arbejder løbende på at følgertallet er stigende). Opslået opslag rammer bredt og mange tusinder læser vores opslag. 

BSI Instagram er lanceret (2023) og får flere og flere følgere. Derudover så er et SoMe udvalg netop blevet etableret med en gruppe unge kompetente ildsjæle, som har fået ansvaret for at professionalisere denne del af klubbens ansigt på de sociale medier. 

Tøj: Er sponsorlogo muligt på spillertøj og træningstøj – Ja. 

Sponsortavle: I Klubhuset vil en sponsortavle fremstå, så de mange medlemmer og ikke mindst besøgende kan se hvilke sponsorer klubben har indgået aftaler med.

Alle aftaler med sponsorer indgås individuelt. 

Kan man trække sponsoratet fra i SKAT? JA, en del af det.

Reglerne lyder: 

Ligningslovens §8A 

Der er mulighed for at trække hele 17.700, – fra. Der er ingen max eller nedre bagatelgrænse principielt, så sponsoren kan også få fradrag for små beløb.

Ifølge Skats reglement, så er det også muligt at trække hele beløbet fra et sponsorat i fradrag. De skriver bl.a. ”At sponsorudgifter til reklame, f.eks. Synliggørelse af din virksomhed i form af navn og logo på f.eks. Bandereklamer, siddepladser, hjemmesider, i programmer eller lignende, så har virksomheden som udgangspunkt ret til fuldt fradrag for både moms og- hele sponsoratet skattemæssigt.”  

Overfør venligst sponsorbeløbet hertil – (Husk at angive jeres Navn/CVR):

BSI foreningskonto – Danske Bank:

Reg. nr. 1551

Konto nr. 4510510275 

BSI-forenings-Mobilepay nr: 457172 

Klubhusets adresse er: Brøndby Strand IK, Tybjergparken 12, 2660 Brøndby Strand.

Virksomhedens navn:                                              ___________________________________

Logo skal fremsendes til bsisportingdirector@gmail.com

Støttens beløb:                                                         _________________________________ ,- 

Underskrift:

(Virksomhed-ejer/ansvarshavende for sponsorat) 

                                                                                 ___________________________________ 

Underskrift: (Formand/Næstformand/Sportschef)

   ___________________________________

Virksomhedslogo bedes sendes til bsisportingdirector@gmail.com (såfremt det ønskes). 

Mange tak, vi glæder os til samarbejdet!

Bilagsnummer: __________

Faktura – sponsorat modtaget

Som tillæg til sponsordokumentet bekræfter BSI fodbold at have modtaget 

__________________________________ kr. (Inkl. moms)

Underskrift (BSI): 

________________________________________

Underskrift (virksomhed/forretning/ansvarshavende): 

________________________________________